aparta, coño.

domingo, 10 de octubre de 2010

diumenge

Diumenge light. M'he llevat tard, m'he passat dues hores perdent el temps a internet i m'he anat a fer el dinar. Tenia mono de truita avui. Truita de xampinyons i ceba. Com ja he comentat algun cop, aquí els ous són més petits. Com ja he comentat també, sóc com un animaló amb els temes del menjar. Així que el problema d'avui ha estat que he tallat massa ceba i masses xampinyons xl poc ou que hi havia. És a dir, que la truita ha esdevingut revoltillo. I com que com a revoltillo em semblava pobre, li he afegit formatge. I res, tot plegat ha fet que ja tingués guarnició pel pollastre. Així doncs, pollastre amb revoltillo de xampinyons, ceba i formatge. I au a cagar. En sentit figurat, de moment.

A la tarda he anat a jugar a futbol. Estan sonats. No hi ha límits, i només foten que còrrer. No m'agrada aquest tipus de joc, de marcar a qualsevol preu, d'una portaria a l'altre, la gent no la passa, i no en tenen ni puta idea. Però bueno, si fas 5 o 6 gols et guanyes el seu respecte. Doncs es fan, i ja està. Destacar també, que he enviat una pilota a tomar pel cul, i he estat buscant-la uns 20 minuts. Però ha valgut la pena pq n'hem trobat 3 més, una de les quals estava nova i era bona. Que no "estava bona i era nova", que això, per desgràcia, no ha passat.

Finalment, a la nit he anat a mirar una pel·lícula. Des de que vam mirar Rec dilluns passat està sent una costum força habitual, això de mirar pelis, cosa que em va de puta mare per acostumar-me a veure-les en anglès, ja que no tinc aquest hàbit. A saber: dilluns "REC", divendres "Hangover" i "The Orphan" i avui "How to train your dragon".

I les primeres semilles que comencen a brotar.






Massanen.











"Im going to change the fuckin' polemical phrase"

4 comentarios:

  1. per molt que posis el títol en anglès, how to train your dragon no deixa de ser una peli per nens :P

    apa virilot !

    ResponderEliminar
  2. xD

    xo si la millor pel·lícula que he vist a la vida està entre Aladín, El Rey Leon i Ratatuí. No és cap secret.

    ResponderEliminar
  3. la millor peli del món és Robin Hood de disney

    ResponderEliminar
  4. TAM-BÉ!!!!!!!!!

    "oh lady marian, te amo mas ke a mi propia vida"
    "a uuuuobin húúúd es a kien kiero idiota!!!!"

    Si no l'he vista 500 cops, no l'he vista cap.

    ResponderEliminar