aparta, coño.

lunes, 6 de diciembre de 2010

calma

encara impactat per l'últim comentari de l'Aida, que s'ha llevat sobresaltada fruit del flash que li ha vingut al cap que resolia l'enigme de perquè merdes la Yao es passa el puto dia saltant, me'n vaig a dormir. Són les 5:12 de la matinada. L'última vegada que he executat l'algoritme no ha evolucionat una puta merda. Basòfia, és el que feia. Calma. He quedat d'aquí unes hores per anar a la universitat. Aquesta suo freda que ara mateix em vesteix la pell és bona per espavilar. Estic en un punt crític però també n'ensortiré.




Massanen.












"recordemos que lo nuestro todavía no ha acabado, aunque esta noche... por esta noche, nos podemos despedir." Héroes del Silencio

3 comentarios:

  1. joan, tranki, quan estàs fent un projecte sempre t'encalles en un punt, però després el soluciones. la suor freda és la por de q no et doni temps o no et surti, però com tu has dit, això et servirà per espavilar.

    gràcies aida, a mi la teva teoria ja em serveix.

    ResponderEliminar
  2. UAAAALAAAAAAAA! és veritat! ho acabo de llegir, té tot el sentit!! qué grande l'Aida.

    ResponderEliminar
  3. Ai pobre noia... i pobres els mancus de peu!

    Bé, tu averigua-ho (pq no li preguntes a la Hui? igual ella sap si és qüestió de cultura xinesa..)

    cada vegada q dius aquestes temperatures, penso amb passejar-me pel congelador de casa.

    Petons congelats! Ah, no que ahir i avui hem estat a 18ºC, després de dissabte estiguessim a -1ºC a les 9h del matí. I després diuen pq tenim tants constipats!

    ResponderEliminar